Skip to content

United Sports of Norway utvikler dugnader som skal gi penger til klubber og lag på en enkel og effektiv måte og samtidig spare dyrebar tid for medlemmer og foresatte.

United Sports of Norway ble stiftet av to engasjerte fedre som opplevde at de brukte alt for mye tid på ineffektive dugnader som ga lite penger til klubbene. De var rett og slett lei av å kjøre rundt på overpriset dopapir og å bruke pengene sine på loddbøker som ungene ikke fikk solgt. De satte seg derfor som mål å lage dugnader som krever mindre tid av medlemmer og foresatte og som samtidig gir klubbene langt bedre profitt.

Hvordan kan jeg spare tid på dugnad?

United Sports of Norway har utviklet produkter som de fleste familier vil kunne bruke selv, eller som kan passe fint som julegaver, bursdagsgaver eller gaver til andre anledninger. Målet vårt er at du som skal ha dugnad ønsker å beholde flest mulig av varene selv fordi du liker produktene og fordi du opplever at du får valuta for pengene😊

De produktene du ikke ønsker å beholde selv kan gjerne passe fint som gaver til venner og familie. På den måten kan du spare tid på å handle til deg selv og ikke minst på å handle julegaver.

De produktene du ikke ønsker å beholde selv skal være lettsolgte. Derfor ønsker vi å tilby klubbene ulike dugnadspakker og produkter slik at ikke alle klubber skal selge de samme produktene til enhver tid.

DEN ENKLE MÅTEN Å SELGE DUGNAD PÅ

Velg riktig link til dugnadspakken du skal selge, kopier denne og del på facebook eller andre sosiale medier.
Hoved dugnad
Liten dugnad
Sokker stor
Sokker liten
Skjalg IL – Les her
Hinna håndball – Les mer

Skriv kort hvem som har dugnad og hva dugnaden går til.

Tips: Skriv en liste over antall og produkter du ønsker å selge slik at de som ønsker å kjøpe ser hvilke produkter de kan kjøpe.

Eks. Kari skal nå ha dugnad til inntekt for Knerten FK. Støtt Kari og Knerten ved å kjøpe ett eller flere dugnadsprodukter😀

Sjekk produkter og priser her: www.uson.no/info/hoveddugnad
Kari selger sort flaske, 2 way hotter, 3 pk lange sokker, 2 hvite ankel, 2 sorte ankel, 2 duftlys. Skriv bestilling i kommentarfeltet så ser alle hva som er solgt😊

Hjelp oss å skape enda bedre dugnader

Vi i United Sports of Norway har som målsetting å tilby dugnader med den beste inntjeningen. Dersom du kjenner til dugnader som gir bedre avkastning til klubb/lag setter vi pris på tips.

Vi jobber stadig med å utvikle vareutvalget vårt og vi setter derfor pris på gode innspill til produkter dere ønsker å ha tilgjengelig som dugnadsprodukt.

Priser og fortjeneste på våre dugnadspakker

Dugnadspakke Pris til klubb ink mva. Pris videresalg Profitt klubb/lag
Hoved dugnad Kr 1000,- Kr 2225,- Kr 1225,-
Liten dugnad Kr   500,- Kr 1025,- Kr   525,-
Stor dugnad sokk Kr 1000,- Kr 2000,- Kr 1000,-
Liten dugnad sokk Kr   500,- Kr 1000,- Kr   500,-
Bilde1

Way Hotter

WAY HOTTER er en termokopp fra MonkeyB med doble vegger i rustfritt stål. Koppen har et flott design og holder veldig godt på varmen. Dersom du kjører bil eller sitter ned kan du ta av det øverste lokket og en mellomdel vil likevel isolere den varme drikken godt mens du kjører. Om du vil den skal holde varmen lengre lar du det øverste lokket være på og tar det kun av når du skal drikke.

Volum: 330ml
Utsalgspris: kr 200,-

uson-flaske-spitsbergen-2

SPITSBERGEN

SPITSBERGEN er en robust drikkeflaske fra USON med doble vegger i rustfritt stål. Denne flasken er ideell for tur og trening og holder drikken din kald i inntil 24 timer (ha gjerne oppi et par isbiter om du ønsker ekstra kald drikke). Hullet i korken gjør at flasken er lett å feste på sekken eller hvor du måtte ønske.

Volum: 500ml.
Utsalgspris: 250,-

Bilde1-2

WAY COOLER

WAY COOLER er en termoflaske med doble vegger i rustfritt stål som vil gjøre seg fint på arbeidsplassen, hjemmekontoret eller på forelesningssalen. Flasken har et helt unikt design med en skru-kork i mørk eik. Flasken isolerer veldig godt, og kan holde drikken din kald i inntil 24 timer. De aller fleste isbiter får plass i åpningen.

Volum: 500ml.
Utsalgspris: kr 250,-

BAMBUSSOKKER LANGE

BAMBUSSOKKER LANGE er sokkene for deg som ønsker behagelige sokker som ikke lukter. Sokkene våre er laget av bambusviskose og de gir en luftig og god følelse når dagene blir varme. Dette er elegante sokker som holder seg myke og behagelige vask etter vask. Sokkene kommer kun i svart.

Str: One size (36-44).
5 par pr pakke.
Utsalgspris: kr 200,-

BAMBUSSOKKER ANKEL

BAMBUSSOKKER ANKEL er sokkene for deg som ønsker behagelige sokker som ikke lukter. Sokkene våre er laget av bambusviskose og de gir en luftig og god følelse når dagene blir varme. Dette er komfortable sokker som holder seg myke og behagelige vask etter vask. Sokkene kommer i svart og hvitt.
Str: One size (36-44).
7 par pr pakke.
Utsalgspris: kr 200,-

DUFTLYS FRA MONKEYB

DUFTLYS FRA MONKEYB kommer foreløpig med 2 dufter; Vanilla og Sweet Ash. Duftlysene har et stilrent design som passer fint i de aller fleste hjem. Skap litt ekstra god stemning hjemme eller gi en gave til noen du vil glede.
*Lokkene er oppgradert til mørkbeiset eik etter bildene ble tatt.

Vekt 140g
Utsalgspris: kr 175,-