Skip to content

Sport – treningsklær og sportsutstyr til klubb
United Sports of Norway er stiftet med et klart mål om å skape bedre inntekter og arbeidsvilkår for norske idrettsklubber og deres medlemmer. En viktig del av dette målet er at vi skal levere treningsklær og sportsutstyr av topp kvalitet til markedets beste pris. Dette oppnår vi ved å kutte bort alle fordyrende mellomledd som distributør og butikk. I tillegg vil vi holde markedsføringsutgiftene til et minimum slik at mest mulig penger blir kanalisert til klubbene i form av billigere produkter og sponsormidler til breddeklubber. Sportsmerket vårt USON er utviklet for salg direkte til klubb, og vi vil skreddersy drakter og treningsklær til breddeklubber slik at din klubb kan få et eget design slik f.eks. Barcelona og Manchester United har i dag. USON utvikler alt av utstyr til fotballklubber, og vi vil i løpet av 2021 kunne tilby komplett utstyrspakke til fotballklubber. Vi vil oppdatere siden her fortløpende.

Turn:
Vi jobber nå med å utvikle treningsklær for 2 turnklubber. Her kan vi foreløpig tilby treningsdrakter, fløyelsdrakt, gensere, t-skjorter, singlet, tights, shorts, turndrakt osv. Vi skreddersyr design av treningsklær til den enkelte klubb. Ta kontakt så kan vi sette opp et hyggelig og uforpliktende tilbud.

Fotball:
Vi har i en lengre periode jobbet med å utvikle det mest essensielle av sportsutstyr til fotballklubber. Dette inkluderer treningsklær, treningsgensere, fotballer, keeperhansker, pumper, ball-bager, sekker, leggbeskyttere, kjegler, stiger, osv. Målet er at vi skal kunne levere alt av kamp og treningsutstyr til markedsledende priser innen utgangen av 2021.

Andre idretter/klubber:
Vi kan utvikle drakter/treningsdrakter/klær til de aller fleste idretter. Vi har flere tekstiler/kvaliteter å velge i og kan tilpasse etter behov. Er det et spesielt snitt eller materiale som kreves så kan det ta litt tid, men alt er mulig!

Samarbeidsklubber:
Vi ønsker å knytte oss til noen få breddeklubber for å utvikle produkter og logistikk i samarbeid med klubbene. Samarbeidsklubbene vil blant annet få følgende fordeler:

Sponsormidler: Samarbeidsklubber vil kunne få sponsormidler. Beløpets størrelse avhenger av avtalens omfang.

Tilgang til å teste nye produkter: Samarbeidsklubber vil få tilgang til å teste ut nye treningsklær og sportsprodukter. Dette vil kunne komme ulike lag til gode i form av draktsett, baller, gratis dugnadsprodukter o.l.

Tilbud om gunstige dugnader: Samarbeidsklubber vil få tilbud om dugnader innen strukturert produkttesting.

Forsprang på andre klubber: Samarbeidsklubber vil få tilbud om å være først ute med nye dugnader.

Innflytelse: Samarbeidsklubber vil kunne påvirke varesortiment, design og kvalitet direkte.