Skip to content

Prosjektet ble startet for å bidra til å skaffe Stavanger Turnforening økte inntekter, redusere antall dugnader og gjøre turnutstyr mer tilgjengelig til bedre priser.
Underveis så vi at dette ville bli både ressurskrevende, komplisert og kostbart. Etter hvert som vi snakket med klubbledere, trener, lagledere, foreldre og medlemmer så vi at mange klubber hadde de samme utfordringene knyttet til økonomi og tidsbruk. Vi bestemte oss for at den eneste løsningen ville være å skalere prosjektet opp og gjøre det tilgjengelig for alle klubber. Målet var å kunne tilby de mest effektive og lønnsomme dugnadene noensinne og samarbeide tett med klubber for å skreddersy logistikken etter deres ønsker og behov.

Valuta for pengene

Målet med våre produkter er at de skal være veldig konkurransedyktige på pris, kvalitet og design. På den måten får du gode produkter for en billig penge enten det er til eget bruk, til gaver eller enkelt videresalg ut ifra eget ønske. Du kan enkelt skaffe deg fine gaver til jul og bursdager eller du kan legge ut produktene for salg på sosiale medier og bruke tiden din på det du ønsker i en ellers travel hverdag.

Lav risiko

Vi tilbyr 30 dager betalingsfrist slik at alle kan selge det de ønsker før man betaler. Vi vil også sende ut markedsføringsmateriell slik at du kan selge ut de produktene du ønsker allerede før du mottar dugnadspakken.

Logistikk og betaling

Vi jobber tett med klubber i utformingen av løsninger for logistikk og betalingsløsninger. Vi ønsker å tilrettelegge for at klubber få mest mulig inntekt og samtidig stjele minst mulig tid og fokus fra det sportslige arbeidet.

Turnering, treningssamling og sosiale eventer

Dette er er noen av de viktigste arenaene for samhold, idrettsglede og gode opplevelser. Vi tilbyr gode dugnadsløsninger for alle lag som ønsker å legge til rette for at alle medlemmer skal ha råd til å delta på ulike felles aktiviteter i regi av klubb eller lag.