Skip to content
Bilde1

Way Hotter

WAY HOTTER er en termokopp fra MonkeyB med doble vegger i rustfritt stål. Koppen har et flott design og holder veldig godt på varmen. Dersom du kjører bil eller sitter ned kan du ta av det øverste lokket og en mellomdel vil likevel isolere den varme drikken godt mens du kjører. Om du vil den skal holde varmen lengre lar du det øverste lokket være på og tar det kun av når du skal drikke.

Volum: 330ml
Utsalgspris: kr 200,-

uson-flaske-spitsbergen-2

SPITSBERGEN

SPITSBERGEN er en robust drikkeflaske fra USON med doble vegger i rustfritt stål. Denne flasken er ideell for tur og trening og holder drikken din kald i inntil 24 timer (ha gjerne oppi et par isbiter om du ønsker ekstra kald drikke). Hullet i korken gjør at flasken er lett å feste på sekken eller hvor du måtte ønske.

Volum: 500ml.
Utsalgspris: 250,-

Bilde1-2

WAY COOLER

WAY COOLER er en termoflaske med doble vegger i rustfritt stål som vil gjøre seg fint på arbeidsplassen, hjemmekontoret eller på forelesningssalen. Flasken har et helt unikt design med en skru-kork i mørk eik. Flasken isolerer veldig godt, og kan holde drikken din kald i inntil 24 timer. De aller fleste isbiter får plass i åpningen.

Volum: 500ml.
Utsalgspris: kr 250,-

BAMBUSSOKKER LANGE

BAMBUSSOKKER LANGE er sokkene for deg som ønsker behagelige sokker som ikke lukter. Sokkene våre er laget av bambusviskose og de gir en luftig og god følelse når dagene blir varme. Dette er elegante sokker som holder seg myke og behagelige vask etter vask. Sokkene kommer kun i sort.

Str: One size (36-44).
5 par pr pakke.
Utsalgspris: kr 200,-

BAMBUSSOKKER ANKEL

BAMBUSSOKKER ANKEL er sokkene for deg som ønsker behagelige sokker som ikke lukter. Sokkene våre er laget av bambusviskose og de gir en luftig og god følelse når dagene blir varme. Dette er komfortable sokker som holder seg myke og behagelige vask etter vask. Sokkene kommer i hvitt.
Str: One size (36-44).
7 par pr pakke.
Utsalgspris: kr 200,-

DUFTLYS FRA MONKEYB

DUFTLYS FRA MONKEYB kommer foreløpig med 2 dufter; Vanilla og Sweet Ash. Duftlysene har et stilrent design som passer fint i de aller fleste hjem. Skap litt ekstra god stemning hjemme eller gi en gave til noen du vil glede.
*Lokkene er oppgradert til mørkbeiset eik etter bildene ble tatt.

Vekt 140g
Utsalgspris: kr 175,-